Exact Lightweight Integration Server (ELIS) is een samengestelde oplossing voor het hosten van externe oplossingen, bijvoorbeeld Exact Integration voor de integratie tussen Exact Synergy en Exact Globe. U dient de licentie van de applicatie voor de vervaldatum bij te werken.

Om de licentie bij te werken opent u het programma ‘Exact Lightweight Integration Server Management Console’ op de applicatie- of webserver. Raadpleeg de handleiding op de website van Exact Software voor meer informatie.

Meer vragen over Exact Lightweight Integration Server? Klik dan hier.

Hebben wij uw vraag over het bijwerken van de Exact Lightweight Integration Server (ELIS) licentie nog niet voldoende beantwoord? Neem dan contact op met onze afdeling Servicedesk via het telefoonnummer 0800 23 84 743 of stel uw vraag op ons klantportaal.