Overige vragen

De licentie van uw Exact programmatuur kunt u downloaden van de Exact Customer Portal via deze link. Heeft u geen toegang tot de Customer Portal? Neem dan contact op met onze afdeling Servicedesk via het telefoonnummer 0800 23 84 743 of stel uw vraag op ons klantportaal.

Exact Globe
Ieder jaar dient u uw licentie bij te werken. Via het menu pad [☰ > Systeem > Exact Globe Next licentie bijwerken] kunt u de licentie van uw administratie bijwerken. Dit is een handeling dat u voor iedere administratie dient uit te voeren.

Meer vragen over Exact Globe? Klik dan hier.

Exact Synergy
Ieder jaar dient u uw licentie bij te werken. Via het menu pad [Modules > Systeem > Inrichting > Licentie > Bijwerken] kunt u de licentie van Exact Synergy bijwerken.

Let op: Heeft u een koppeling Exact Globe? Vergeet dan niet om ook de licentie van uw integratie oplossing bij te werken. Indien u gebruikt maakt van ELIS (Exact Lightweight Integration Server) dan dient u tijdig deze licentie bij te werken. In dit document vindt u meer informatie over het bijwerken van deze licentie.

Meer vragen over Exact Synergy? Klik dan hier.

Exact Financials
Via het menupad [Menu > Systeem > Inrichting > Licentievoucher > Importeren] kunt u uw licentiewijzigingen doorvoeren. Maakt u gebruik van de client? Volg dan het menupad [Menu > Inrichting > Licentie > Importeren].

Meer vragen over Exact Financials? Klik dan hier.

Exact Lightweight Integration Server (ELIS)

U dient de licentie van de applicatie voor de vervaldatum bij te werken.

Om de licentie bij te werken opent u het programma ‘Exact Lightweight Integration Server Management Console’ op de applicatie- of webserver. Raadpleeg de handleiding op de website van Exact Software voor meer informatie.

Meer vragen over Exact Lightweight Integration Server (ELIS)? Klik dan hier.

Hebben wij uw vraag over het bijwerken van de Exact Software licenties nog niet voldoende beantwoord? Neem dan contact op met onze afdeling Servicedesk via het telefoonnummer 0800 23 84 743 of stel uw vraag op ons klantportaal.