Microsoft 365

Microsoft Office 365 bestaat uit een flink aantal applicaties met duizenden functionaliteiten om jou effectiever te laten werken, maar gebruik je ze ook naar behoren? In deze FAQ leggen we je uit hoe je jezelf het beste kunt trainen in Microsoft Office 365.

1. Beginnen met Microsoft Office 365

Wanneer je helemaal nieuw bent met werken in Microsoft Office 365, is het handig om te beginnen met de Office-training om in zes stappen aan de slag te gaan. Deze training kan je beginnen via deze link.

2. Training per applicatie

Na het succesvol afronden van de introductie in stap 1 is het tijd om de applicaties beter te leren kennen. In het Microsoft Office 365 trainingscenter kun je trainingen volgen voor: Access, Delve Excel, Formulieren, Kaizala, Microsoft Teams, OneDrive, OneNote, Outlook, Planner, PowerPoint, Project, Publisher, SharePoint, Skype for Business, Sway, To-Do, Visio, Word, Whiteboard en Yammer. Deze trainingen kan je beginnen via deze link

Verdere vragen over trainingen voor Microsoft Office 365? Neem dan contact op met de Support IT Solutions via 015- 279 89 29 of mail naar supportIT@advisie.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws, Exact updates en relevante inspiratie in je inbox.