Exact Globe+

Het voorbereiden en de migratie is vergelijkbaar als bij een software update zoals je die gewend bent. Wij stellen jou direct en persoonlijk op de hoogte als de mogelijkheid van overstappen beschikbaar is voor jouw organisatie. De ‘Exact Productupdater’ kan dan worden gedownload.

Meer vragen over Exact Globe? Klik dan hier.

Hebben wij uw vraag over het updaten van Exact Globe nog niet voldoende beantwoord? Neem dan contact op met onze afdeling Servicedesk via het telefoonnummer 088 411 42 00 of stel uw vraag op ons klantportaal.