Microsoft 365

In 3 stappen leggen wij uit hoe je het wachtwoord van je Microsoft Office 365 account kunt aanpassen.

Stap 1. Navigeer naar outlook

Ga naar https://outlook.office.com en log in met je eigen e-mailadres en wachtwoord

Opmerking: Is je wachtwoord verlopen? (zo niet, ga door naar stap 2) Dan krijg je gelijk onderstaande dialoog in beeld om deze te veranderen, voer het huidige wachtwoord en je nieuwe wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen om je wachtwoord te wijzigen.

Stap 2. Navigeer naar Profiel

Je bent nu ingelogd in je e-mailaccount, klik rechtsboven op je Profiel en klik vervolgens op Mijn Account om naar de profielinstellingen van Office 365 te gaan.

Stap 3. Navigeer naar Beveiliging en Privacy

Vervolgens navigeer je naar Beveiliging en Privacy en klik je daar op Wachtwoord om je wachtwoord te wijzigen. Volg de stappen op het scherm om je wachtwoord te wijzigen.

Let op: Na het wijzigen van je Microsoft Office 365 wachtwoord wordt je uitgelogd van devices (zowel telefoon als computer) waar je met het oude wachtwoord bent ingelogd. Hier moet je opnieuw inloggen met je nieuwe wachtwoord om toegang te krijgen.

Verdere vragen over het activeren van je Microsoft Office 365 wachtwoord? Neem dan contact op met de Support IT Solutions via 015- 279 89 29 of mail naar supportIT@advisie.nl