Business Cloud

Inloggen in de Advisie Business Cloud

Dat kan via twee verschillende portals met elk hun eigen toegevoegde waarde:

1. Inloggen via portal.advisie.nl
Via deze portal kan je alleen met Internet Explorer inloggen. Bij deze versie krijg je wel toegang tot functies van je eigen computer in de cloud, waardoor je kunt lokaal kunt printen e.d. in de cloud.

2. Inloggen via webaccess.advisie.nl
Gebruik je een Apple Mac, een andere browser dan Internet Explorer of een smartphone/tablet? Dan kan je inloggen via de webaccess portal, alleen krijg je geen toegang tot functies op je eigen computer terwijl je werkt in de cloud.

1.Inloggen via portal.advisie.nl

1. Surf naar portal.advisie.nl
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in:
  3. Klik één keer op het desktop icon:
  4. Wanneer de melding: “Er wordt vanuit een website geprobeerd een externe verbinding te starten. Controleer of u de uitgever vertrouwt voordat u verbind“ in beeld komt klik je op VERBINDEN.
  5. Je bent ingelogd in de Advisie Business Cloud en je komt uit in het startmenu, door op het pijltje linksonder te klikken kom je in het applicatiescherm en kan je al de beschikbare applicaties vinden:

2.Inloggen via webaccess.advisie.nl

1. Surf naar webaccess.advisie.nl
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in:
  3. Klik één keer op het desktop icon:
  4. Wanneer de melding: “Toegang tot lokale bronnen: de externe computer krijgt toegang tot de volgende bronnen op mijn computer" in beeld komt klik je op TOESTAAN.
  5. Je bent ingelogd in de Advisie Business Cloud en je komt uit in het startmenu, door op het pijltje linksonder te klikken kom je in het applicatiescherm en kan je al de beschikbare applicaties vinden: