Overige vragen

U kunt heel gemakkelijk checken tot wanneer uw licentie van Exact Software loopt. Lees hier hoe u dat kunt doen voor uw Exact software.

Exact Globe 
Via het menu pad [☰ > Over > Licentie] kunt u de verloopdatum van uw licentie per administratie controleren.

Let op: Maakt u gebruik van ELIS Integratie? Controleer dan ook uw ELIS licentie. In dit document vindt u meer informatie over het bijwerken van deze licentie.

Meer vragen over Exact Globe? Klik dan hier.

Exact Synergy 
Via het menu pad [Modules > Systeem > Inrichting > Licentie > Info] kunt u de verloopdatum van uw Exact Synergy licentie controleren.

Let op: Maakt u gebruik van ELIS Integratie? Controleer dan ook uw ELIS licentie. In dit document vindt u meer informatie over het bijwerken van deze licentie.

Meer vragen over Exact Synergy? Klik dan hier.

Exact Financials
De licentie van Exact Financials is veelal afhankelijk van uw Progress onderhoudscontract. Om deze reden is het mogelijk dat uw licentie van Exact Financials niet verloopt.

Via het menu pad [Menu > Systeem > Inrichting > Licentievoucher >  Onderhoud] kunt u de verloopdatum van uw Exact Financials licentie controleren. Maakt u gebruik van de desktop versie (client)? Volg dan het menu pad [Menu > Inrichting > Licentie > Onderhoud].

Meer vragen over Exact Financials? Klik dan hier.

Exact Lightweight Integration Server (ELIS)

Om de vervaldatum van de licentie te bekijken opent u het programma ‘Exact Lightweight Integration Server Management Console’ op de applicatie- of webserver. In het linker paneel selecteert u ‘Settings’ en vervolgens License. Aan de rechterzijde ziet u nu de gegevens van de aanwezige licentie.

Meer vragen over Exact Lightweight Integration Server (ELIS)? Klik dan hier.

Hebben wij uw vraag over de verloopdatum van Exact Software nog niet voldoende beantwoord? Neem dan contact op met onze afdeling Servicedesk via het telefoonnummer 088 411 42 00 of stel uw vraag op ons klantportaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws, Exact updates en relevante inspiratie in je inbox.