IT

Stappenplan voor wachtwoord reset Business IT account

In deze FAQ nemen we je mee in de stappen die je moet nemen om het wachtwoord van je Business IT account te wijzigen.

Stap 1: Navigeer naar css.advisie.nl

Ga naar css.advisie.nl en kies daar voor "Wachtwoord Vergeten".

Stap 2: Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en de captcha in

In het volgende scherm vul je bij Gebruikersnaam je e-mailadres in en vervolgens ook de Captcha code. Vervolgens klik je op Doorgaan om naar de volgende stap te gaan.

Stap 3: Verificatiecode sturen naar je eigen e-mailadres

In het volgende scherm selecteer je het e-mailadres waar je de verificatiecode op wilt ontvangen en vervolgens opnieuw de Captcha code die op het scherm verschijnt en klik op Doorgaan.

Hierna ontvang je een e-mail met de verificatiecode op het door jou opgegeven e-mailadres. Voer deze code in en de wachtwoord reset is compleet.

Verdere vragen over de wachtwoord reset? Neem dan contact op met de Servicedesk IT via 015 279 89 29 of mail naar servicedeskIT@advisie.nl