Overige vragen

Als u uw wachtwoord van het Advisie klantportaal bent vergeten, klik dan in het inlogscherm van het klantportaal op de knop [wachtwoord vergeten]. Er wordt dan een mail naar u verstuurd met een link om uw wachtwoord te resetten.

Lukt het resetten van het wachtwoord niet of ontvangt u geen mail? Neem dan contact op met de Servicedesk via telefoonnummer 0800 23 84 743 of door te mailen naar servicedesk@advisie.nl. Onze medewerkers helpen u hier graag bij!