Overige vragen

De systeemeisen van Exact Software en vereisten voor het gebruik van Microsoft Office kunnen per pakket verschillen. Bekijk hieronder wat voor u van toepassing is.

Exact Globe 
De systeemeisen van Exact Globe en vereisten voor het gebruik van Microsoft Office zijn te raadplegen via deze link. Meer vragen over Exact Globe? Klik dan hier.

Exact Synergy 
De systeemeisen van Exact Synergy en vereisten voor het gebruik van Microsoft Office zijn te raadplegen via deze link. Meer vragen over Exact Synergy? Klik dan hier.

Exact Financials 
Microsoft Office 365 ProPlus en 2016 worden ondersteund vanaf versie 7.20 – hierbij gelden uitzonderingen voor het gebruik van OneDrive die te raadplegen zijn via deze link. Meer vragen over Exact Financials? Klik dan hier.

Hebben wij uw vraag over de ondersteuning van Microsoft Office binnen Exact Software nog niet voldoende beantwoord? Neem dan contact op met onze afdeling Servicedesk via het telefoonnummer 088 411 42 00 of stel uw vraag op ons klantportaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws, Exact updates en relevante inspiratie in je inbox.