Slimmer samenwerken in Exact en Microsoft

Goed samenwerken zit in de kleine dingen: snel schakelen, weten waar welke informatie staat en hoe daar samen het meeste uit te halen. Door Exact Synergy en Microsoft Office 365 te combineren én integreren kunt u samen meer bereiken. Samen aan documenten werken, chatten en videobellen via Microsoft Office 365 en archivering van documenten, workflows en taken in Exact Synergy. 

Benieuwd hoe u slimmer online kunt samenwerken?
Alle voordelen van Synergy 365 Integration op een rij.

Synergy 365 Integration

De Synergy 365 Integration zorgt voor een naadloze integratie tussen data uit Exact Synergy en Microsoft Office 365. Sla documenten vanuit Microsoft Office direct op onder de klant of een project en koppel Teams uit Microsoft Teams aan projecten in Exact Synergy. Hierdoor werk je aan bestanden binnen Office 365. Zodra deze bestanden definitief zijn voeg je ze toe aan bedrijfsprocessen binnen Exact Synergy. Lees meer over Synergy 365 Integration op deze pagina. 

Exact Synergy

Werk effectief samen door alle relevante bedrijfsprocessen samen te laten komen in één geïntegreerd systeem. In Exact Synergy is het mogelijk om CRM, Workflow, Document Management, HRM en Projecten te voeren. Met Exact Synergy kiest u voor samenwerking van processen en procedures om productief samen te werken.

Advisie is de enige Exact Platinum Partner, een certificering van Exact die de garantie geeft dat u zaken doet met een partner met echte kennis van uw zaken. 

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 heeft geweldige functionaliteiten en ontelbare mogelijkheden voor uw medewerkers om sneller en slimmer te werken waar ze willen. Met standaard apps als Excel, PowerPoint en Word (ook online), mail en agenda via Outlook, communicatie via Teams en opslag via SharePoint of OneDrive. 

Meer weten over de mogelijkheden? Lees er alles over op de website van onze collega’s bij Computerplan: mogelijkheden Microsoft Office 365

Slimmer samenwerken is eenvoudig te realiseren. Wim vertelt u hoe!

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op