Hoe kunnen we zo efficiënt mogelijk medewerkers en materieel plannen, uren schrijven en factureren?

Projecten brengen binnen organisaties veel verschillende soorten informatie met zich mee. Exact Synergy Enterprise stelt project gerelateerde informatie online op efficiënte wijze centraal beschikbaar voor alle betrokkenen. Exact Synergy Enterprise is een cloud oplossing waardoor informatie altijd en overal realtime beschikbaar is.

De Professional Services Automation (PSA) functionaliteit is speciaal ontworpen om projectgerichte organisaties maximale controle te geven en handmatige handelingen zoveel mogelijk te automatiseren. Vanuit één scherm kunt u medewerkers en materieel plannen. Dankzij de krachtige geïntegreerde Workflow en Document Management modules kunnen uw projectmedewerkers hun uren online op het project schrijven. Na controle en fiattering van deze uren is het slechts een druk op de knop om de factuur te verwerken. Door deze online invoer en beschikbaar van alle relevante informatie kunnen stakeholders op tijd bijsturen als dat nodig is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws, Exact updates en relevante inspiratie in je inbox.