E-commerce

Steeds meer bedrijven openen naast hun bestaande bedrijf een webshop. Bijvoorbeeld als extra verkoopkanaal, om nieuwe markten en klanten aan te boren of als extra service voor bestaande klanten.

Heeft u al complexe bedrijfsprocessen, dan past Exact Globe ERP software beter bij u. Exact Globe software ERP biedt een totaaloplossing met de standaard modules:

 • Financieel
 • Logistiek
 • Productie
 • Project
 • WMS
 • Salaris
 • Internationaal
 • Service Management

Met Exact Globe ERP software kunnen we voor nieuwe klanten markt- en procesgerichte totaaloplossingen bieden. Bestaande klanten van Exact Globe kunnen eenvoudig hun ERP software uitbreiden met zogenaamde add-on oplossingen, users en administraties. Daarnaast wordt Exact Globe ERP software geïmplementeerd in meer dat veertig landen waardoor er internationale taal-, wet- en regelgeving in de software is verwerkt.

E-commerce add-ons voor Exact Globe ERP software

Voor e-commerce hebben we een aantal add-ons waarmee klantgegevens, voorraad en orders van de webshop naar uw Exact ERP omgeving worden gesynchroniseerd, onze Webshop Connector

De Afletter Module zorgt ervoor dat al uw betalingen vanuit de Payment Service Provider worden gekoppeld aan de administratie in Exact ERP software. De Afletter Module boekt ook de kosten aan de Payment Service Provider automatisch af.

Met Portal Builder creëert u interactieve formulieren voor op uw website of webshop waarmee een klant zelf contact met uw organisatie kan opnemen om bijvoorbeeld zijn NAW gegevens aan te passen, zijn bestelhistorie in te zien of een retour aan te melden. 

Met Exact Globe ERP software en de add-on oplossingen heeft u dus alle ingrediënten in huis om uw concurrenten een stap voor te blijven!Uw antwoord niet kunnen vinden?

Stel uw vraag via het formulier of bel onze servicedesk. We helpen u graag verder!

+31 (0)30 227 31 97

Ma t/m vr 9:00 - 17:00

Bel ons

In drie stappen de beste oplossing voor u.

 1. Deel uw wensen of uitdaging met ons via telefoon of contactformulier.
 2. We zoeken een specialist die ervaring heeft met uw vraagstuk voor u op. Hij of zij neemt contact met u op.
 3. Na een kennismaking weet u precies wat uw mogelijkheden zijn. Mogen we een offerte uitbrengen?