Welk boekhoudpakket past bij mij als starter?

Veel starters op de e-commerce markt maken de keuze voor Exact Online Boekhouden of Exact Online Handel. Exact Online biedt flexibele software pakketten waarin u de keuze kan maken van een basic pakket tot een uitgebreid pakket waarin u met verschillende gebruikers, meerdere administraties en verschillende magazijnen kan werken. Tevens biedt Exact Online ook de mogelijkheid tot het beheren van relaties, voorraad en offertes.  

De verschillen tussen Exact Online Boekhouden en Exact Online Handel

Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden van Exact Online. Wilt u meer weten over de verschillen tussen Exact Online Boekhouden en Exact Online Handel, bekijk dan eens deze pagina waarin wij de verschillen voor u op een rij hebben gezet. 

Groeiende webshop en een ERP pakket dat meegroeit

E-commerce is ontzettend hard gegroeid de afgelopen jaren en de verwachting is dat dit alleen nog maar toeneemt. Veel van onze klanten die begonnen zijn als ZZP'ers of zelfstandig ondernemers met kleine, startende webshops zijn inmiddels uitgegroeid tot volwaardige bedrijven met complexe processen en zij lopen tegen de grenzen van Exact Online aan. Dan is het goed om te weten dat het mogelijk is om door te groeien naar Exact Globe, een uitgebreider ERP pakket waarin complexere zaken geregeld kunnen worden. 

Benieuwd of Exact Online of Exact Globe voor u interessant is, wij hebben de verschillen en de mogelijkheden voor u op een rij gezet in een overzichtelijke checklist. 

Webshop openen naast uw bestaande bedrijf

Naast startende ondernemers zijn er steeds meer bedrijven die naast hun bestaande business een webshop willen openen. Bijvoorbeeld als extra verkoopkanaal, om nieuwe markten en klanten aan te boren of als extra service voor bestaande klanten.

Heeft u al complexe bedrijfsprocessen dan past Exact Globe beter bij u. Exact Globe biedt een totaaloplossing met de standaard modules:

  • Financieel
  • Logistiek
  • Productie
  • Project
  • WMS
  • Salaris
  • Internationaal
  • Service Management

Wilt u weten wanneer Exact Globe voor uw bedrijf passend is, wij vertellen u er graag meer over.