Jouw start naar expertise en innovatie

Als Young Professional ben Je ambitieus, wil je groeien, maar er is meer. Werken op het snijvlak van bedrijfskunde en ICT lijkt je interessant, kennismaken met verschillende organisaties en branches is een wens. Maar ook een afwisselende baan, kennis delen, leuke collega’s en flexibiliteit zijn belangrijk. Daarnaast kom je net van school en ben je nog niet zo bekend met ERP software of ICT.

Bij Advisie krijg je als Servicedesk medewerker de kans om te groeien door het volgen van trainingen en learning-on-the-job. Je wordt binnen 4-6 weken opgeleid tot één van onze Exact gecertificeerde professionals. Je gaat onze klanten helpen door het analyseren en oplossen van issues. Deze issues kunnen zowel functioneel, technisch als procesmatig zijn en jouw advies zorgt ervoor dat onze klanten hun werk goed kunnen doen, de software optimaal blijven benutten en tevreden zijn.

Wij bieden je niet alleen een contract, maar ook carrière mogelijkheden, waarbij wij oog hebben voor jouw wensen. We verwachten dus niet dat je alle kennis van de software of procesoptimalisaties al in huis hebt. Er is ruimte voor groei en daarom investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling.

4DEFB53A-9DBA-467E-9683-84E3576251FA@1xCreated with sketchtool.
Uitstekende arbeidsvoorwaarden
081B26F0-AE33-423E-A184-B0FCFA291EB9@1xCreated with sketchtool.
Ruimte voor opleidingen en cursussen
Laptop van de zaak
Naar het sollicitatie formulier

Wat breng jij al mee

> MBO+/ HBO werk- en denkniveau met bedrijfskundige of financiële richting;
> Klantgericht en analytisch, maar ook communicatief sterk en een teamplayer;
> De vaardigheid om vragen en oplossingen goed te beschrijven in de Nederlandse taal;
> Je hebt een innovatieve manier van denken, bent oplossingsgericht en leergierig;
> Heb je al ervaring met ERP-systemen of Microsoft 365, dan is dat positief, geen must.

Ali Simsir - over senior servicedesk medewerker
"Mijn collega’s zijn samenwerkingspartners:
we zijn betrokken, hebben expertise en een gezamenlijk doel."

Ali Simsir | Teamlead Servicedesk
Lees zijn verhaal

Waar kom je terecht

Met kennis van de markt zijn wij de verbinder en regisseur van slimme IT-oplossingen, slimme processen en slimme mensen voor ondernemers en organisaties die actief zijn in de branches zorg, onderwijs, dienstverlening, groothandel en productie. Advisie is de enige Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland. Een organisatie die de komende jaren blijft groeien en waar jij je ambities waar kunt maken in een afwisselende en leerzame baan.

Goed om te weten is dat we niet met scripts werken op onze Servicedesk, want geen klant of applicatielandschap is hetzelfde. Je gaat aan de slag in een team van enthousiaste collega-specialisten die ambitieus zijn en de beste oplossing bedenken voor de klant. Binnen dat team hebben we een eerste- en tweedelijns support, oplosgroepen, een SLA team en een technisch team. 

Hoewel dit lijkt op een afbakening, staat iedereen juist voor elkaar open en ondersteunen we elkaar daar waar nodig. Jouw nieuwe collega’s houden niet alleen van kennis delen, maar ook van een feestje. We komen graag meerdere keren per jaar bij elkaar tijdens- en buiten werktijd.


Wat bieden wij jou

> Een uitdagende functie met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen;
> Je groeipad bepalen we samen, waarbij we zeker rekening houden met jouw interesses en groeipotentie;
> Prima arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris;
> De mogelijkheid om hybride te werken vanuit huis en op kantoor in Eemnes of Delft;
> Mogelijkheden om certificeringen te behalen voor o.a. Exact Software en Microsoft;
> De beschikking over een laptop en we hebben een pensioenregeling.

 

Heb je interesse?

Het kan zijn dat je nog vragen hebt. Neem dan contact op met Gerrie Groen (0657043332). Een whatsapp sturen kan natuurlijk ook, dan word je teruggebeld. 

Word je blij van deze job en alle groei mogelijkheden? Dan kun je jouw motivatie en CV direct versturen via het formulier hier onder. 

Acquisitie o.b.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld en er zal niet op worden gereageerd.

Wij kijken uit naar jouw reactie

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.