Door Advisie
8 minuten

Advisie en Qexpertise bundelen hun krachten na overname door ESC uit België

Exact Platinum Partner Advisie en Qexpertise bundelen hun krachten. Advisie met kantoren in Eemnes, Delft en Eindhoven gaat samen met Qexpertise uit Veenendaal. Deze samenwerking is tot stand gekomen onder impuls van het Belgische technologiebedrijf ESC dat na Qexpertise ook Advisie in de groep verwelkomt. Hiermee telt de groep nu meer dan 375 technologiespecialisten die gespecialiseerd zijn in bedrijfssoftware, moderne werkplekken en e-business, en heeft kantoren in België, Nederland en Portugal.

Advisie is de enige gecertificeerd Exact Platinum Partner van Nederland en al meerdere keren uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar. Het bedrijf automatiseert organisaties met ERP- en IT-oplossingen en softwareontwikkeling op maat. Qexpertise, ook Exact Software Partner, voegt daar haar expertise van Microsoft Dynamics 365 ERP, CRM en eigen toepassingen aan toe. De naam Qexpertise zal op termijn verdwijnen. De kantoren en medewerkers in Veenendaal blijven, maar worden omgedoopt tot Advisie.

Maritha van Klink-Doorn en Pieter Jan Petermeijer


Maritha van Klink–Doorn, Directeur Marketing & Strategie bij Advisie en Pieter -Jan Petermeijer, Algemeen Directeur bij Qexpertise, vormen de directie van het nieuwe Advisie. Samen met het first-line management en hun huidige teams blijven ze verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties en het autonoom verder uitbouwen van de Nederlandse markt. Mark de Waard, Algemeen Directeur van Advisie, verlaat het bedrijf.

“Advisie is een partner van Exact van het eerste uur. Dankzij hun kennis en aanvullende oplossingen ontzorgen ze bedrijven met een complete oplossing,” aldus Wiegert de Vos, Chief Commercial Officer van Exact.

De klanten van zowel Advisie als Qexpertise kunnen nu profiteren van een uitgebreider aanbod aan producten en diensten. Dit omvat alle Exact-toepassingen, waaronder het onlangs aangekondigde Exact Online Premium, evenals het Microsoft 365-aanbod dat onlangs is verrijkt met Copilot AI.

De ESC-groep die nu actief is in Nederland (Advisie), België (ESC & Net-IT) en Portugal verenigt toonaangevende technologie- en consultancybedrijven, zodat moderne organisaties dankzij slimme cloud-technologie hun volle business potentieel kunnen ontketenen.  Naast bedrijfsapplicaties, Low Code -oplossingen & BI vinden ondernemingen er alles wat nodig is voor moderne werkplekken gaande van Microsoft 365 en cloud over cybersecurity tot IT-beheer. De uit de kluiten gewassen e-business afdeling bouwt dan weer webapplicaties, online portals en webshops voor snelgroeiende middelgrote en grote bedrijven.

Van links naar rechts
Dave Saman (ESC), Wim Van Twillert (Advisie), Pieter Jan Petermeijer (Qexpertise),Philippe Smet (ESC), Maritha van Klink - Doorn (Advisie), Robin Janssens (Capital A), Alex Roodhart (Advisie), Koen Vissers (Advisie), Marc Pit (Qexpertise), Benny Van Hyfte (ESC), Leon Sigo (Advisie)

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.

Mogelijk ook interessant