Door Advisie
8 minuten

Op woensdag 23 en donderdag 24 januari vinden voor de 13e keer de Webwinkel Vakdagen plaats; de grootste e-commerce beurs van de Benelux en ook Advisie zal weer aanwezig zijn. Inspirerende sprekers van onder andere Google, Zalando, Bol.com, Wehkamp, ING en Booking.com zullen hun verhaal vertellen. Daarnaast kan je bij de exposanten al je e-commerce vragen stellen.

Click, Connect, Control

Graag nodig ik je uit om de Advisie stand te bezoeken tijdens de Webwinkel Vakdagen. Op onze stand kan je al je e-commerce vraagstukken bespreken met een van onze e-commerce consultants.

Je kent ons natuurlijk al van onze Exact koppelingen Webshop Connector, Afletter Module en Portal Builder. Deze e-commerce koppelingen met Exact Online connecten je in één click met je webshop of website en geven je controle over je data, voorraad, klantgegevens en meer.

E-commerce totaaloplossing

Naast kant-en-klare oplossingen voor Exact Online bieden wij ook standaard oplossingen voor Exact Globe die desgewenst ook helemaal op maat te maken zijn. Niet voor niets zijn we al 37 jaar Exact Platinum Partner met kennis en eigen producten voor onder andere de groothandel.  

Connect met Advisie en Exact

Zie ik je tijdens de Webwinkel Vakdagen? Je kan je gratis aanmelden voor de Webwinkel Vakdagen. 

Connect Webshops met Exact - Webwinkel Vakdagen 2019

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.

Mogelijk ook interessant voor u