Door Stefanie van den Born
5 minuten

Nieuwe functionaliteiten in de Exact Spring’20 Release

Als organisatie wilt u blijven vernieuwen. De software van Exact wordt continue verder verbeterd om uw veerkracht te vergroten. Ontdek de nieuwe mogelijkheden in de Exact Spring’20 release.

 

Verhoog efficiëntie en gebruiksgemak

In deze release wisselen grote- en kleine innovaties elkaar af. Van een nieuw licentiemodel naar nieuwe functionaliteiten in de mobiele apps. Al deze innovaties hebben één gemene deler: ze laten u efficiënter werken in de software van Exact.

Nieuw licentiemodel voor Exact Globe & Exact Synergy

In deze release van Exact Globe presenteert Exact het nieuwe licentiemodel. Om betere beveiliging toe te passen, gaan de ELC-licenties naar ELCX-licentiebestanden. Hierdoor weet u zeker dat u altijd toegang heeft tot alle modules binnen uw contract. Vanaf Service Pack 6, die is vrijgegeven op 6 april jl., is de update naar de ELCX-file verplicht. U kunt hier meer lezen over het nieuwe licentiemodel. 

 

Chat met collega’s in Exact Synergy

Samenwerken moet tegenwoordig via elke locatie mogelijk zijn, of u nu thuis of op kantoor werkt. In Social Collaboration binnen Exact Synergy communiceert u al via de tijdlijn, maar nu kunt u ook via de Synergy app chatten met collega’s. Hiermee start u direct een gesprek vanuit Synergy, vanuit uw eigen omgeving. De chat is beschikbaar in de laatste versies van Exact Synergy en de Synergy app.

Exact Purchase to pay: ontvang facturen via PEPPOL

Digitale facturatie is de norm voor meer en meer bedrijven. De laatste standaard voor het verzenden en ontvangen van digitale facturen is PEPPOL. Om PEPPOL facturen te kunnen verzenden en ontvangen is hier een zogenaamde gateway voor gemaakt. In Exact Purchase to Pay is het door deze gateway mogelijk om PEPPOL facturen te decoderen en klaar te zetten voor goedkeuring.

 

Exact Financials: nieuwe versie voor efficiënt werken

In de nieuwste versie van Exact Financials (versie 7.28) zijn tal van innovaties toegevoegd om efficiënter te werken:

  • Het importeren van inkoopfacturen vanuit PEPPOL maakt direct een boeking voor u aan.
  • Automatisch voorstel voor boekstuknummering van een dagboek wanneer u een boekjaar opent.
  • In de taakplanner heeft Exact nieuwe mogelijkheden toegevoegd op basis van uw feedback.
  • Exact Financials versie 7.28 is officieel gecertificeerd voor de browser Edge Chromium.

 

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.