Door Advisie
5 minuten

De laatste innovaties in
Exact Software

Exact update haar software continue om te voldoen aan de normen van vandaag. In deze Exact Spring'22 Release vertellen we je alles over de nieuwste snufjes in de software. Door op een van deze 4 te klikken ga je gelijk naar het betreffende onderwerp.:


Exact Synergy


Exact Synergy: Nieuwe in Exact RPA

In Exact RPA kunnen nu SSRS-rapporten en Crystal Reports uitgevoerd worden vanuit de Rules Engine en worden ze opgeslagen als document of per e-mail verzonden. Met de Rules Engine kunnen entiteiten handmatig worden ingevoerd wanneer er geen entiteiten beschikbaar zijn om de oplossing flexibeler te maken. Wil je verschillende RPA-oplossingen vergelijken? Download dan hier de verschillenlijst van RPA-oplossingen waarin Orbis, TVM en Exact RPA worden vergeleken. 

ARBOdienst-koppeling

Vanaf deze release is de ARBO-koppeling in controlled release is gegaan. Met deze update ondersteunen we de ARBO-koppeling gebaseerd op de SIVI2019 standaard, meer validaties in het verzuimverzoek en een initiële load van werknemergegevens naar de ARBOdienst.

Exact Globe


Nieuwe lokalisaties

Met Exact Globe kun je rekenen op continue updates van aankomende wettelijke vereisten in een groot aantal landen. Elke maand krijg je verbeteringen en wijzigingen door via productupdates, zodat je voldoet aan de wetgeving in de landen waar je actief bent. De afgelopen maanden zijn er wijzigingen doorgevoerd voor o.a. Oostenrijk, Polen, Spanje, Italië, Portugal en de US.

Nieuwe versie van Salaris Plus

In de nieuwste versie van Salaris Plus is naast een nieuwe gebruiksvriendelijke interface en menustructuur, ook de mogelijkheid om in te loggen URL toegevoegd. Omdat nog niet alle functionaliteiten overgezet zijn naar de nieuwe versie, zul je voor sommige functionaliteiten nog gebruik moeten maken van de classic interface.

Exact Purchase to Pay


Contractmanagement module

Door de feature CMM_MAIL_ALL_ATTACHMENTS aan te zetten kun je actieve contractbijlagen meesturen met de contractactiemail. Daarnaast kun je zoeken op waarden in een keuzelijst uit een zelf toegevoegd contractveld. De waarde dient dan wel gescheiden te zijn door een komma en een spatie. Dan wordt deze getoond in het zoekresultaat. 

Budgetmodule 

Budget overschrijdende facturen worden in de juiste budgetperiode weergegeven. Bijvoorbeeld van een factuur uit 2021 met boekingsregels waarvan de rapportagedatum 2021 en 2022 bevatten worden nu opgenomen in respectievelijk het budget van 2021 en 2022. 

Beheermodule
 • Je kan in het catalogus interface venster aangeven dat de verbinding naar een externe catalogus via "Secure OCI" dient te gaan. Door Secure OCI worden username en password beveiligd verstuurd. Dit betekent dus als een gebruiker de externe catalogus in de bestelmodule opent, er een sessie wordt geopend met een beveiligde communicatie tussen de webshop en P2P. 
 • Het beheerscherm functionele groepen is verbeterd op verschillende onderdelen:
  - Het uitzetten van de mailnotificatie van de gebruiker in de groep kan nu via één klik. Door op het begin van de regel te klikken op het “Wijzig icoontje”.
  - Het onderdeel “Supergroep” wordt alleen zichtbaar bij het aanmaken van een organisatorische groep. De overbodige informatie bij de functionele groep is niet meer zichtbaar. 
  - Via “Beheren koppelingen” kunnen nu eenvoudig gebruikers worden toegevoegd aan de functionele groep. 
 • Orders zonder factuur kunnen uitgesloten worden voor facturatie. In de sectie “Parameters” is er een optie bijgekomen om aan te geven dat orders zonder gekoppelde factuur ook worden afgesloten voor facturatie.  
 • Zoekfunctie is uitgebreid met identificatienummer, omschrijving en status. 
 • Je kan als klant nu je eigen logo uploaden welke in e-mailberichten wordt getoond.  

 

Exact Insights


Dashboard Periodevergelijking

Er zijn nu meer analyses van periodevergelijkingen in de vorm van volledige dashboards als gebruikers bepaalde velden selecteren of zoeken. In plaats van een eenvoudig diagram, krijg je één of meer diagrammen en KPI's met een filtervak. Zo kun je selecties maken en vergelijkbare prestaties verder onderzoeken. 

Verbetering in rasterdiagram

Dankzij verbeteringen in het rasterdiagram kun je nu labels voor elk gegevenspunt in het diagram weergeven. Het rasterdiagram bevat nu twee lay-outs, Standaard en de nieuwe optie Heatmap, ter voorbereiding op de afschaffing van de uitbreiding Heatmap in deze versie. De lay-out Heatmap voegt de functionaliteit van een heatmapdiagram toe aan het rasterdiagram. Vanaf deze versie wordt de uitbreiding Heatmapdiagram niet meer ondersteund. 

Beheer van variabelen verbeterd

Het flexibele variabelendialoogvenster vereenvoudigt het beheer van diagramvariabelen. Het geeft alle variabele elementen, inclusief naam, beschrijving, waarde en tags, weer en maakt het mogelijk om variabelen toe te voegen, te sorteren, te zoeken en te dupliceren. Je kan zelfs meerdere (tot 20) variabelen tegelijk verwijderen. Deze mogelijkheden verlichten het handmatige werk en helpen teams om efficiënter te werken. 

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.

Mogelijk ook interessant