Door Advisie
5 minuten

De winter vol innovaties in Exact Software

In deze release voert Exact de nieuwste innovaties door in Exact Software. Lees over de volgende onderwerpen in ons blog:


Exact Globe+


Compliant met lokale wetgevingen

Wordt up-to-date met alle wetgevingen. Deze release bevat eindejaarswijzigingen, zodat je administratie klaar is voor 2024. Daarnaast is recent Globe+ voor Duitsland opnieuw GoBD gecertificeerd en de jaarafsluiting op meerdere niveaus beschikbaar gesteld in de internationale wetgeving. Tenslotte zijn wijzigingen doorgevoerd voor o.a. Australië, Zwitserland, Spanje, Italië en China. Lees alle wijzigen in de release notes.

Rekenregels up-to-date per 1 januari 2024

Exact Globe+ heeft de rekenregels per 1 januari 2024 bijgewerkt. De nieuwe bedragen voor het wettelijk minimumloon en de gevolgen voor de uitkeringsbedragen zijn nu beschikbaar. Lees meer in de eindejaarshandleiding.

 

Exact Synergy


Werkgebonden personenmobiliteit in Exact Synergy/Exact SRXP

De rapportageverplichting voor werkgebonden personenmobiliteit (WPM) gaat 1 juli 2024 in. We hebben een uitgebreid blog geschreven hoe je nu al door middel van verzoeken de juiste data ophalen. Benieuwd hoe? Lees het in dit blog.

Vernieuwde menustijlen in de Exact Synergy app

De laatste versie van de Exact Synergy app beschikt over nieuwe menustijlen. Je kunt de vier verschillende types uitproberen en beslissen welke menustijl je wilt gebruiken via de instellingen in de app. Ga naar de Exact Synergy app in je app store voor nog meer verbeteringen. Lees alle aanpassingen in de relase notes.

 

Exact Consolidatie


Nieuwe gebruikersinterface

De laatste versie van Exact Consolidatie heeft een compleet nieuwe look & feel. De nieuwe gebruikersinterface is ontwikkeld om de gebruiksvriendelijkheid te maximaliseren. Hierdoor werk je nog soepeler en efficiënter in het product.

Uitgebreide mogelijkheden in de Web Client

De afgelopen maanden zijn er diverse mogelijkheden toegevoegd aan de Web Client. Zo kun je je eigen KPI-dashboard bouwen. Vanaf nu wordt ook het maken van meerdere dashboards ondersteund. Verder is de verwerking van elementen verbeterd. Naast rekeningen en posities is het nu ook mogelijk om formules, referenties, totaalregels en mappen in grootboeken aan te maken, te bewerken en te verwijderen.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.

Meer inspiratie ontvangen?

Leuk dat je ons blog hebt gelezen! Als je geïnspireerd bent en graag in de toekomst meer van ons wilt ontdekken, waarom dan niet vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief? Zo krijg je elk kwartaal het nieuwste en meest boeiende nieuws rechtstreeks in je inbox!