Dienstverlening voor het onderwijs

Het onderwijs is in altijd in beweging, dat geldt ook voor de dienstverleners in het onderwijs. De innovatieve Exact-oplossingen helpen u om onderwijsinstellingen te voorzien van continu veranderende informatiebehoefte.

Software uitdagingen voor dienstverleners in het onderwijs

We bieden een volledige oplossing voor het digitaliseren en optimaliseren van alle processen rondom de financiële administratie van de onderwijsinstellingen die klant bij u zijn. Zo beschikt u over alle tools om de bedrijfsvoering van scholen te ondersteunen én heeft u één geïntegreerde oplossing voor uw eigen administratie(s). De consultants van uw organisatie kunnen zich zo beter concentreren op hun adviserende taken. Lees meer over de uitdagingen onderstaand.

Wilt u een vrijblijvend advies over onze financiële software oplossingen voor dienstverlening in het onderwijs? Neem contact op met onze onderwijs-adviseur Teun van Essen. 

Wilt u een vrijblijvend advies?

Dan kunt u contact opnemen met onze onderwijs-adviseur:

Software oplossingen voor het onderwijs

De software keuzegids voor het onderwijs

Download direct

Onze aanpak

Het implementeren van nieuwe software in uw organisatie vraagt om een projectmatige aanpak. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring een Advisie Aanpak ontwikkeld die hier optimaal op inspeelt. Bekijk hier de volledige uitleg van de Advisie Aanpak.

Meer weten over het onderwijs? Deze blogberichten gaan hierover:

De bedrijfsvoering van uw onderwijsinstelling blijft in control door gehele- of gedeeltelijke uitbesteding van uw salarisadministratie, personeelsadministratie en financiële administratie.

Helder onderwijs

Wilt u weten hoe wij de processen in het onderwijs slimmer maken? Neem contact op met Teun.

Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op