Hoger onderwijs

Technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuw onderwijs en andere vormen waarin dit wordt aangeboden. Een hogeschool die het beste en meest vernieuwende onderwijs biedt kan ook met zijn interne organisatie niet achter blijven. 

Software uitdagingen voor het hoger onderwijs

Door de interne processen zo goed en optimaal mogelijk te automatiseren beperkt u het aantal handmatige handelingen. Dit bespaart niet alleen tijd, u beschikt ook altijd en overal over de laatste cijfers. Onderstaand uitdagingen waar u voor staat.

Wilt u een vrijblijvend advies over onze financiële software oplossingen voor het hoger onderwijs? Neem contact op met onze onderwijs-adviseur Teun van Essen. 

Wilt u een vrijblijvend advies?

Dan kunt u contact opnemen met onze onderwijs-adviseur:

Software oplossingen voor het onderwijs

De software keuzegids voor het onderwijs

Download direct

Onze aanpak

Het implementeren van nieuwe software in uw organisatie vraagt om een projectmatige aanpak. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring een Advisie Aanpak ontwikkeld die hier optimaal op inspeelt. Bekijk hier de volledige uitleg van de Advisie Aanpak.

Meer weten over het onderwijs? Deze blogberichten gaan hierover:

Hogeschool voor de Kunsten is een instelling voor hoger onderwijs in de kunsten bestaande uit de Academie voor Beeldende Vorming, het Conservatorium van Amsterdam, de Nederlandse Filmacademie, de Theaterschool, de Reinwardt Academie en de Academie van Bouwkunst Amsterdam.

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Wilt u weten hoe wij de processen in het onderwijs slimmer maken? Neem contact op met Teun.

Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op