E-commerce software en/of relevante Add-ons

Advisie biedt één totaaloplossing voor e-commerce proces. Hoe verwerk ik de bestellingen en de retouren, hoe laat ik de verzending vlekkeloos verlopen, sla ik producten op in mijn eigen magazijn of ga ik werken met dropshipment partners?
Het antwoord op deze vragen is onze e-commerce software en/of relevante Add-ons zoals de Webshop Connector.

Groei met de juiste e-commerce oplossing

Steeds meer consumenten raken gewend aan het gemak van online bestellen. De verwachting is dan ook online bestellen blijft toenemen. Hierdoor moeten e-commerce bedrijven nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden snel inzetten. Denk aan E-commerce abonnementen, groene bezorging, maar vooral een naadloze (mobiele) winkelervaring is belangrijk. Verhoog sales, verlaag kosten en verbeter de klantbeleving door voor de juiste oplossing te kiezen.

Heb je vragen of behoefte aan advies? 

E-commerce totaaloplossing

Het proces van bestelling tot de uiteindelijke levering van de order kun je volledig ondersteunen met:

Welk e-commerce platform kies je?

Om de juiste keuze te kunnen maken hebben wij alle voor- en nadelen van de 6 meest voorkomende webshopsoftware en/of e-commerce oplossing met nog wat aanvullende informatie in onze factsheet voor jou samengevat. Lees hier meer over dit onderwerp of vraag deze direct en vrijblijvend aan. 

Advisie heeft e-commerce oplossingen voor deze branches:
 

Exact e-commerce oplossingen

Ook online bestaan er verschillende processen; hoe verwerk ik de bestellingen en de retouren, hoe laat ik de verzending vlekkeloos verlopen, sla ik producten op in mijn eigen magazijn of ga ik werken met dropshipment partners. Dit en meer vragen hebben wij voor jou op een rij gezet. 

Bekijk onze veelgestelde e-commerce vragen

Wanneer Exact Globe of Exact Online?

De verschillen tussen Exact Online en Exact Globe zijn niet altijd even duidelijk en de keuze voor een ERP pakket hangt van verschillende factoren af. We hebben de verschillen voor jou in een handige checklist overzichtelijk weergegeven, download 'm hieronder.

Ga naar de checklist om in te vullen

 

Advisie is Exact Platinum Partner  Advisie is Exact Add-on Partner

Neem ook contact op voor vrijblijvend advies of inzicht in onze ervaringen met e-commerce projecten. 

Waar kunnen wij bij helpen?