WAAROM ADVISIE VOOR E-COMMERCE?
Advisie biedt één totaaloplossing voor e-commerce geïntegreerd met uw branche software.

Hoe verwerk ik de bestellingen en de retouren, hoe laat ik de verzending vlekkeloos verlopen, sla ik producten op in mijn eigen magazijn of ga ik werken met dropshipment partners? Het antwoord op deze vragen is; e-commerce software van Advisie!

Bent u benieuwd naar onze e-commerce software oplossingen? 
Download dan onze e-commerce brochure

Behoefte aan e-commerce oplossingen

E-commerce heeft een vlucht gemaakt in de afgelopen jaren; maar liefst 57 procent van de inwoners in Europa kocht in 2017 goederen of diensten online. In Nederland winkelde 79 procent van de mensen van 16 tot 75 jaar online. Daarmee zit Nederland in de top 5 van EU-landen aldus Emerce. Ter vergelijking: in 2007 kocht nog 30 procent van de mensen online goederen of diensten. Ook in het eerste half jaar van 2018 besteedde Nederlandse consumenten 11 procent meer online vergeleken met dezelfde periode in 2017 blijkt uit de Thuiswinkel Markt Monitor.

Wij zien dat er nog elke dag nieuwe webshops worden geopend, zowel door startende ondernemers als door retailers, groothandelaren, dienstverleners of producenten die naast hun bestaande business ook een webshop openen. Dit kan zowel een business to consumer (B2C) als een business to business (B2B) webshop zijn. 

Advisie heeft e-commerce oplossingen voor deze branches:
 

Exact e-commerce oplossingen

Als online ondernemer krijgt u dan ineens te maken met verschillende processen; hoe verwerk ik de bestellingen en de retouren, hoe laat ik de verzending vlekkeloos verlopen, sla ik producten op in mijn eigen magazijn of ga ik werken met dropshipment partners. Het antwoord op deze vragen is; e-commerce software. E-commerce software staat namelijk aan de basis van het strak organiseren van e-commerce processen. Zie uw ERP-pakket als de single source of truth van waaruit u opereert; alle data staan hierin en iedereen werkt met dezelfde actuele informatie. Uw fysieke winkel of webshop zijn slechts verkoopkanalen. 

Bekijk onze veelgestelde e-commerce vragen

Deel uw wensen met onze e-commerce adviseur

Samanta Pijl vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw e-commerce platform.
Bel haar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur op +31 (0)85 0466 020 of stuur een bericht.

  Wanneer kies ik voor Exact Online of voor Exact Globe?

  De verschillen tussen Exact Online en Exact Globe zijn niet altijd even duidelijk en de keuze voor een ERP pakket hangt van verschillende factoren af. Onder andere; hoeveel medewerkers werken er in Exact, welke processen wilt u in Exact geregeld hebben en hoeveel orders verwerkt uw webshop dagelijks?

  We hebben de verschillen voor u in een handige checklist overzichtelijk weergegeven, download 'm hieronder.

  Ga naar de checklist om in te vullen

   Samanta Pijl vertelt u graag meer over de mogelijkheden van uw e-commerce platform.

   Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op