WAAROM HRM & SALARIS OPLOSSINGEN?

Focus op strategische HR en de experience van je medewerkers. Tijd besparen op je HR en salarisverwerking kan worden gerealiseerd met onze oplossing voor strategische personeelsplanning, salarisadministratie en het automatiseren van HR-processen. Hiermee wordt de verwerking van verlofregistraties, declaraties en ziekmeldingen automatisch ingeregeld binnen Exact waardoor er tijd ontstaat voor goede gesprekken met je stakeholders of medewerkers.

Wat is het voordeel van Exact HRM

Met Exact HRM betrek je de medewerkers in de administratie van hun eigen HR-processen. Van verlofaanvragen naar inzicht in salarisslips tot het inzien van een eigen personeelsdossier. Het is allemaal simpel uit te voeren in Exact HRM. Door de uitgebreide workflow functionaliteiten komen de aanvragen direct terecht bij de juiste collega. Zo heeft de HR-medewerker altijd volledige controle over de HR-processen, terwijl het personeel precies weet waar ze aan toe zijn.

Wat doet Exact Salaris Plus voor jou

Door stelselwijzigingen en nieuwe regelingen is salarisverwerking een complex proces geworden. Met Exact Salaris Plus wordt de salarisverwerking geïntegreerd in de HR-cyclus waardoor je salarisrun snel en foutloos wordt uitgevoerd volgens de bedrijfs-eigen regels of cao’s. Met meer dan 150 beschikbare cao's en loonschalen die automatisch worden bijgewerkt, werk je altijd volgens de juiste regels.

Overzichtelijke workspaces
Werk alle HR-taken uit via overzichtelijke workspaces voor instroom, doorstroom, verlof & verzuim en uitstroom. Deze worden automatisch gekoppeld aan het personeelsdossier, waardoor de gehele employee experience van medewerkers wordt vastgelegd en de administratie is geautomatiseerd.

Personeelsadministratie geautomatiseerd
Door het automatiseren van de urenregistratie en personeelsadministratie krijg je zicht op de beschikbaarheid en verlofaanvragen van jouw medewerkers. Zo is er een actueel en volledig overzicht van je personeelsdossier en werkt iedereen met dezelfde gegevens

Self service voor medewerkers
Vakantie-aanvragen, salarisstroken of contactgegevens, met de app kan iedereen altijd en overal direct alles zelf regelen. De Premium editie beschikt over deze Self Service app. Als HR-afdeling of manager moeten de aanvragen alleen nog worden goedgekeurd, daarna worden ze automatisch verwerkt.

Exact HRM screenshot van de app

Linda de Boer vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Waar kunnen wij bij helpen?