De voor- en nadelen van de 6 meest
voorkomende webshopsoftwarepakketten

Als je een webshop wilt starten, of misschien gaat overstappen naar een nieuw e-commerce platform, dan is het belangrijk dat je het juiste e-commerce platform selecteert. Dit kan best lastig zijn. Je weet namelijk alles van de processen binnen jouw bedrijf, maar hoe kies je het juiste e-commerce platform?

De keuze voor webshopsoftware maak je meestal voor een aantal jaar. Factoren als zoekmachine optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid, geschiktheid voor verschillende devices, prijs en koppelingen met andere systemen spelen o.a. een rol in de keuze van het webshop softwarepakket.

Wat is de beste webshopsoftware

De beste webshopsoftware is afhankelijk van jouw wensen, in welke branche je zit, wat voor producten je verkoopt, wat je doelgroep is en wat je strategie is.

Ontdek alle voor- en nadelen van de 6 pakketten die wij vaak tegenkomen. Ze staan in onze factsheet,  Aanvragen dus!  

De 6 meest voorkomende typen

Binnen de Exact-wereld komen wij tijdens projecten verschillende webshopsoftware oplossingen tegen en hoewel er nog veel meer mogelijkheden zijn, richten we ons tot de 6 meest voorkomende typen: Magento, Shopify, Shopware, WooCommerce, Prestashop en Marketplaces. 

Welk e-commerce platform kies je?

Om de juiste keuze te kunnen maken hebben wij alle voor- en nadelen per webshopsoftware en/of e-commerce oplossing met nog wat aanvullende informatie in onze factsheet uitgeschreven.

Onze e-commerce totaaloplossing

Maak gebruik van onze ruime ervaring met het koppelen van de e-commerce platformen aan Exact en andere systemen. Niet alleen zorgen wij voor naadloze aansluiting op bedrijfsprocessen, maar we hebben proven technology en zijn Exact certified Add-On partner. 

Specifieke vragen of interesse in de mogelijkheden?
Wij hebben ruime ervaring met e-commerce projecten.
Anthony Dordtland
Senior Software Developer
Natuurlijk kunnen wij ook contact met jou opnemen over e-commerce oplossingen of koppelingen met Exact. Wij horen het graag. 

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op: