Door Dieuwke van Bekkum
8 minuten

Exact Synergy | Portal Builder | Multiconnector

PLMA werkt met Exact Synergy Enterprise, Portal Builder en de Advisie Multiconnector. Exact Synergy  Enterprise vertegenwoordigt de belangrijkste bron van informatie en het is de plek waar processen worden geborgd. Via verzoeken delen medewerkers informatie, worden acties afgehandeld en vastgelegd. Hierdoor kunnen deze later eenvoudig worden teruggevonden.

Het verhaal van PLMA laat zien hoe een organisatie stappen neemt in het digitaliseren van processen met de inzet van Advisie Solutions. International Council is het Europese kantoor van de Private Label Manufacturers Association (PLMA), een Amerikaanse non-profit organisatie. 

Herhalende configuraties en jaarlijkse controles

PLMA werkte voorheen met MS Excel om de aanmeldingen voor events uit te wisselen tussen Exact Synergy Enterprise en N200 Visit.
Alessandro Verwey (Manager, Information Technology) weet als geen ander hoe arbeidsintensief deze koppeling tot stand is gekomen. Elk jaar moesten verschillende onderdelen voor de koppeling opnieuw geconfigureerd en gecontroleerd worden. Met de komst van de Advisie Multi Connector, die een naadloze koppeling met Exact Synergy realisteert, behoort dit tot het verleden. 

"Klanten en stakeholders kunnen zelf hun zaken regelen binnen de centrale omgeving van Synergy Enterprise"

PLMA

Beurs van PLMA in 2017 met private label producten    


Goede service met een automatische workflow. Digitale dienstverlening richting klanten en andere stakeholders is een essentieel onderdeel bij een goede dienstverlening. Niet alleen omdat bestaande, waardevolle informatie direct beschikbaar kan worden gesteld, maar ook omdat de interactie vanuit 1 centrale omgeving. Synergy Enterprise, kan worden onderhouden. PLMA had al een webformulier waarmee klanten en stakeholders zich online kunnen registreren, maar de wens bestond om de aanmeldingen direct vast te leggen in Synergy Enterprise. Daarnaast moest er ook een automatische workflow komen, zodat de medewerkers van PLMA de verzoeken direct kunnen opvolgen.

"Op de werkvloer van PLMA spreekt men enthousiast van een ’poppetje’ dat staat te springen om informatie te mogen uitwisselen."

PLMA


Een demo van Portal Builder gaf de doorslag

De volgende stap kreeg vorm tijdens AdVIP, de klantendag van Advisie, daar kregen we een live demonstratie van de mogelijkheden van het klantportaal van Portal Builder en hebben we ook van gedachten kunnen wisselen over de efficiëntieslagen die daarmee voor PLMA gerealiseerd konden worden. Dat heeft ons idee over de voordelen \en mogelijkheden van Portal Builder bevestigd, aldus Alessandro Verwey.
 

Klantportaal in de huisstijl van PLMA

Door de implementatie van het klantportaal van Portal Builder kan PLMA haar klanten en stakeholders direct en veilig zelf een deel van hun zaken laten regelen binnen de centrale omgeving van Synergy Enterprise. De stijl van Portal Builder staat volledig op zichzelf waardoor de User Interface ontwikkeld is conform de huisstijl van PLMA. Daarnaast is het ook mogelijk een keuze te maken uit een van de 5 talen: Engels, Frans, Duits, Spaans of Italiaans

Andere klantverhalen
LelyPharma
Scan Sys
Kwd sport
Palfinger

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws, Exact updates en relevante inspiratie in je inbox.


Mogelijk ook interessant voor u