Sport en culturele dienstverlening

Als sportvereniging of culturele instelling is het belangrijk om naast een transparante boekhouding een goede ledenadministratie te hebben. De continuïteit van uw organisatie valt of staat immers bij uw leden en ambassadeurs. 

Software uitdagingen voor de sport en culturele dienstverlening

Een vlot administratief proces met daaraan gekoppeld een ledenadministratie waarmee u automatisch lidmaatschapsgelden kunt incasseren is een must. Periodieke facturen die automatisch worden verwerkt zodat u alleen nog naar de periodieke overzichten hoeft te kijken, besparen u veel werk en tijd. Wij helpen u graag uw financiële- en ledenadministratie zo efficiënt mogelijk te automatiseren. Hieronder leest u de belangrijkste uitdagingen voor sport en culturele dienstverlening.

Wilt u een vrijblijvend advies over onze software oplossingen voor de sport en culturele dienstverlening? Neem contact op met onze dienstverlening-adviseur Linda de Boer.

Bent u ook benieuwd naar de trends in de dienstverlening? 
Download de whitepaper en ontdek de software oplossingen. 

Meer weten over de zakelijke dienstverlening? Deze blogberichten gaan hierover:

Onze tevreden klanten:

Met Advisie ga je gezamenlijk naar een oplossing kijken die beter aansluit bij onze wensen. Kortom, ik ben erg tevreden over de aanpak, professionaliteit, maar ook de mogelijkheid om af te wijken van de gebaande paden.

Koninklijke Horeca Nederland
Niek Kwakkernaat | Coördinator Financiële Administratie

Wilt u weten hoe wij de dienstverlening nog doeltreffender maken? Neem contact op met Linda.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op:

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.