Vervoer en opslag

De transportsector profiteert in toenemende mate van de binnenlandse bedrijvigheid. Online aankopen, grote distributiecentra, het groeiend consumenten vertrouwen en groei in de bouw zijn hiervoor de belangrijkste redenen.

Software uitdagingen voor de vervoer en opslag branche

Wij helpen u graag uw mensen en middelen zo efficiënt mogelijk te plannen en in te zetten. Ook uw financiële- en logistieke processen kunnen we automatiseren zodat u minder tijd kwijt bent met handmatige handelingen. We koppelen met TMS-software, zodat dubbele invoer niet meer nodig is.

Uw klanten en toeleveranciers willen in toenemende mate zelf gegevens kunnen invoeren en opvragen via uw website. We maken gebruik van door Advisie ontwikkelde portal software PortalBuilder, waardoor uw relaties zelf hun gegevens kunnen aanleveren, gewoon direct op uw eigen website in uw look-and-feel.

Bedrijven kiezen er steeds vaker voor hun logistieke dienstverlening uit te besteden aan gespecialiseerde vervoer- en opslagbedrijven. We zorgen voor maatwerkkoppelingen met de Advisie MultiConnector of we maken koppelingen op maat.

Met Exact Synergy voegt u CRM, HRM en Document Management toe aan uw backoffice omgeving, gekoppeld aan uw Exact Globe financiële systeem. En we helpen u met het inrichten van E-Invoicing voor uw klanten die daar nu al om vragen.

Wilt u een vrijblijvend advies over onze software oplossingen voor de dienstverlening van vervoer en opslag? Neem contact op met onze dienstverlening-adviseur Linda de Boer.

Bent u ook benieuwd naar de trends in de dienstverlening? 
Download de whitepaper en ontdek de software oplossingen. 

Meer weten over de zakelijke dienstverlening? Deze blogberichten gaan hierover:

Onze tevreden klanten:

Al zolang ik hier werk, werken wij samen met Advisie en dat is geheel naar tevredenheid. De samenwerking tussen de projectleider, consultant en supporter verloopt uitermate goed.

Zeehavenbedrijf Dordrecht
M. van Roemburg | Controller

Wilt u weten hoe wij de dienstverlening nog doeltreffender maken? Neem contact op met Linda.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op:

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.