Door Maritha van Klink - Doorn
5

Henk Mendel, Controller, geeft aan dat ook De Stouwe net als andere zorgverleners voor  grote uitdagingen staat. Kostenbesparingen, de gemeente als nieuwe inkooppartij en real time overzichten zijn hiervan enkele voorbeelden. De zorg is in beweging! Dit heeft ook invloed op de financiën. De Stouwe werkt met Exact Globe, Financials en Synergy. Hiermee dekken zij de hele financiële administratie af. In totaal werken er 6 medewerkers in Exact Globe. Dit is het hart van de financiële administratie. In Exact Globe worden facturen ingeboekt en bij behorende documenten gescand en bewaard.

Zicht op de financiën

Het is wel zo makkelijk om alle informatie op één plek te bewaren. Facturen worden beschikbaar gesteld in de werkstroom van diegene die de factuur moet fiatteren. Een leidinggevende opent zijn werkstroom in Synergy en ziet daar een factuur die geaccordeerd moet worden. Het makkelijke hiervan is dat deze persoon niet helemaal in de financiële administratie hoeft in te loggen. Hij krijgt alleen te zien wat voor hem van belang is. Nadat hij de factuur heeft gefiatteerd wordt deze in Exact Globe betaalbaar gesteld.

Zo kunnen we de betaling in orde maken. Deze manier van werken bevalt ons goed. Je krijgt alleen te zien wat voor jou relevant is. En als er goedkeuring gegeven moet worden, kan dat  via Exact Synergy. Hetzelfde geldt voor de overzichten. Leidinggevenden kunnen financiële gegevens in Synergy ophalen. Deze worden in duidelijke overzichten getoond. Hierdoor kunnen goed zicht houden op alle financiële transacties. 
 

Het werkt gewoon goed!

De Stouwe werkte in het verleden met Exact voor DOS. Advisie heeft samen met De Stouwe hun behoeften in kaart gebracht om De Stouwe vervolgens te adviseren over de meest geschikte oplossing.

"Ook na de oplevering is Advisie een servicegerichte partner. Als een medewerker een vraag heeft, worden we direct geholpen door de Advisie support afdeling. Advisie heeft er ook voor gezorgd dat Exact Globe en Synergy zijn gekoppeld aan het HR/salaris pakket, zodat salarisbetalingen direct worden doorgezet naar de financiele administratie. Het prettige van Exact is dat het altijd werkt en er geen kinderziektes in zitten. Daarnaast is het goed schaalbaar en dus naar onze eigen wensen uit te breiden. Dit is prettig want op deze manier betaal je alleen voor de functionaliteiten die worden gebruikt. Dat is wel zo prettig in tijden van bezuiniging" aldus Mendel.

Ook interessant
VZVZ
Verwol
Van Dun Advies
Vaess


Mogelijk ook interessant