Door Dieuwke van Bekkum
5 minuten

Exact Globe of Exact Compact 

Om goed te kunnen werken in het nieuwejaar moet u de eindejaarsverwerking en salariswijzigingen aanpassen in Exact Globe of Exact Compact. Op deze pagina staan de salariswijzigingen en stappenplannen voor het uitvoeren van de eindejaarsverwerking voor Financieel, Logistiek, Voorraad, Facturen, Salaris, Projecten en Productie. 

Salariswijzigingen 2021

In deze FAQ worden de salariswijzigingen die ingaan op 1 januari 2021 besproken. De wijzigingen worden beschikbaar gemaakt in Service Pack 419SP14, 420SP7 en 421SP1 vanaf 14 december 2020. Voor de beschikbaarheid van de service packs en product updates kunt u de Customer Portal in de gaten houden. 

 

De stappenplannen 

Wanneer u de nieuwe release op tijd installeert en test, hoeft u in januari alleen nog het nieuwste servicepack te installeren. Op YouTube staan ook diverse support video’s van Exact die u eventueel kunt raadplegen: Financieel, Salaris, Logistiek.

Hieronder staan de directe links naar de pagina's waar per stap staat uitgelegd hoe u de eindejaarsverwerking moet doorlopen.  

 
Maatwerk

Als u gebruik maakt van Advisie maatwerk, dan is het mogelijk dat er een aanpassing nodig is. Dit wordt elk jaar kosteloos en eenmalig voor u aangepast wanneer u een onderhouds-overeenkomst met Advisie heeft afgesloten. Voor maatwerk ontwikkeld door Exact kunt u contact op te nemen met Exact Software via 015 - 711 51 00.

Uitvoer door Advisie

Wilt u een afspraak maken om de jaarlijkse update door Advisie te laten uitvoeren? Wij plannen die afspraak graag voor u in.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.