Groothandel software voor Cash en Carry

Doeltreffende ERP software is essentieel voor Cash and Carry binnen de groothandel. Onze totaaloplossing zorgt dat jouw groothandel met functies zoals voorraadbeheer, orderverwerking, en boekhoudintegratie geïntegreerd zijn. Verhoog je productiviteit, beheer staffels en verdeel voorraad, werk met een barcode scanners, terwijl een POS systeem een complete kassa-ervaring biedt. Ontdek de efficiëntie van onze ERP software voor Cash and Carry.

Software uitdagingen voor de Cash & Carry groothandel

De administratieve uitdaging van ‘Cash & Carry’ is tweeledig. Als groothandelscentrum wilt u weten wie uw exposanten zijn en welke artikelen zij bieden. Bovendien wilt u nauwlettend de verkoop, de voorraad en de betalingen in de gaten houden. Wij hebben op basis van Exact Software een Cash & Carry oplossing ontwikkeld. Dit concept gaat uit van tweerichtingsverkeer met financiële- en logistieke transacties tussen exposanten en groothandelscentra. Hieronder de belangrijkste software uitdagingen voor Cash & Carry op een rij.

Wilt u een vrijblijvend advies over onze software oplossingen voor de groothandel van Cash & Carry? Neem contact op met onze groothandel-adviseur Frans Spronk.

 

Onze tevreden klanten

Sinds de komst van Advisie loopt alles goed.

Koole Ruitersport
Paula Bernard | Financiële Administratie

Wilt u weten hoe wij de groothandel nog groter maken? Neem contact op met Frans.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op:

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.