MEE, GGZ en jeugdzorg

Software uitdagingen voor MEE, GGZ en jeugdzorg

Je werkt om iets te betekenen voor mensen, niet voor administratieve processen. Maar met de groeiende werkdruk neemt de administratie ook toe. Om transparantie in de kosten, vergoedingen en verrichtingen te bieden is het noodzaak om je onderliggende interne processen zoals de financiën, het inkoopproces en het contractenbeheer goed op orde te hebben. Je krijgt beter grip op je bedrijfsvoering door deze processen met elkaar te integreren. Dan ben je zelfs in staat om snel in te spelen op de veranderde zorgbehoefte.

Wij leveren één geïntegreerde oplossing waarmee je de financiële administratie optimaal kunt integreren met je zorgsysteem. Zo helpen we om de dagelijkse taken en het stroomlijnen van je administratieve proces efficiënter en eenvoudiger te maken. Door onze kennis en ervaring weten onze specialisten wat je nodig hebt en zorgen we voor meer efficiëntie met een complete oplossingen.

Wil je een vrijblijvend advies over onze financiële software oplossingen voor MEE, GGZ en gezondheidszorg? Neem contact op met onze zorg-adviseur Wim van Twillert.

Ben jij al getransformeerd tot zorgondernemer? 

Vraag gratis de factsheet over onze software totaaloplossingen aan.

Onze tevreden klanten:

Vragen aan Advisie worden meteen beantwoord.

De Stouwe
Henk Mendel | Controller

Wil je weten hoe wij de processen in de zorg ontzorgen? Neem contact met Wim of een van onze collega's op.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op:

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.