MEE, GGZ en jeugdzorg

Software uitdagingen voor MEE, GGZ en jeugdzorg

U werkt om iets te betekenen voor mensen, niet voor administratieve processen. Maar met de groeiende werkdruk neemt de administratie ook toe. Om transparantie in uw kosten, vergoedingen en verrichtingen te bieden is het noodzaak om uw onderliggende interne processen zoals de financiën, het inkoopproces en het contractenbeheer goed op orde te hebben. U krijgt beter grip op uw bedrijfsvoering door deze processen met elkaar te integreren. Dan bent u zelfs in staat om snel in te spelen op de veranderde zorgbehoefte.

Wij leveren één geïntegreerde oplossing waarmee u uw financiële administratie optimaal kunt integreren met uw zorgsysteem. Zo helpen we om de dagelijkse taken en het stroomlijnen van je administratieve proces efficiënter en eenvoudiger te maken. Door onze kennis en ervaring weten onze specialisten wat je nodig hebt en zorgen we voor meer efficiëntie met een complete oplossingen.

Wilt u een vrijblijvend advies over onze financiële software oplossingen voor MEE, GGZ en gezondheidszorg? Neem contact op met onze zorg-adviseur Samanta Pijl.

Bent u al getransformeerd tot zorgondernemer? 

Download nu de whitepaper over onze software totaaloplossingen.

Onze tevreden klanten:

Vragen aan Advisie worden meteen beantwoord.

De Stouwe
Henk Mendel | Controller

Wilt u weten hoe wij de processen in de zorg ontzorgen? Neem contact op met Samanta.

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij contact op: