Exact Financials

Per 1 januari 2019 vindt er in Nederland een BTW-wijziging plaats. Het lage BTW-tarief zal per 1 januari 2019 gewijzigd worden van 6% naar 9%. Dit vereist een wijziging in Exact Financials.

Om de BTW-wijziging in Exact Financials door te voeren heeft Exact Software een stappenplan klaar staan op de Exact Customer Portal. Deze handleiding is te vinden via deze link.

Heeft u interfaces voor de import van financiële boekingen en importeert u hiermee boekingen met een laag btw-percentage? Dan is heeft een wijziging mogelijk grotere gevolgen. Lees het stappenplan dan ook zorgvuldig door. Onze Servicedesk kan u geen standaard advies geven over één juiste conversie scenario.

Meer vragen over Exact Financials? Klik dan hier.

Hebben wij uw vraag over de btw-verhoging in Exact Financials nog niet voldoende beantwoord? Neem dan contact op met onze afdeling Servicedesk via het telefoonnummer 088 411 42 00 of stel uw vraag op ons klantportaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws, Exact updates en relevante inspiratie in je inbox.