Exact Globe

Per 1 januari 2019 vindt er in Nederland een BTW-wijziging plaats. Het lage BTW-tarief zal per 1 januari 2019 gewijzigd worden van 6% naar 9%. Dit vereist een wijziging in al uw Exact Globe administraties.

In Exact Globe is het mogelijk om een zogeheten ‘conversie’ uit te voeren, waarmee u het btw-percentage van 6% kunt converteren naar 9%. Voor meer informatie over het uitvoeren van de btw-conversie kunt u het stappenplan raadplegen welk geschreven is door Exact Software.

Heeft u uw Exact Globe administratie gekoppeld aan andere applicaties? Dan heeft deze conversie mogelijk grote gevolgen voor de koppelingen. Lees het stappenplan dan ook zorgvuldig door. Onze Servicedesk kan u geen standaard advies geven over één juiste conversie methode.

Meer vragen over Exact Globe? Klik dan hier.

Hebben wij uw vraag over de btw-verhoging in Exact Globe nog niet voldoende beantwoord? Neem dan contact op met onze afdeling Servicedesk via het telefoonnummer 088 411 42 00 of stel uw vraag op ons klantportaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws, Exact updates en relevante inspiratie in je inbox.