Exact Globe

Alleen wanneer je de aangiftes uitvoert via Digitpoort dan is het van belang dat je de juiste certificaten hebt. Digipoort gebruikt PKIoverheid-certificaten voor het ondertekenen en beveiligen van communicatie. In juli 2021 worden de certificaten vervangen, omdat de geldigheidstermijn van de huidige certificaten verloopt.

Indien de melding: 'The incoming message was signed with a token which was different from what used to encrypt the body. This was not expected.' verschijnt na het verzenden van een aangifte, dan betekent dat dat de update nog niet is geïnstalleerd.

Belangrijk:
* Voor deze wijziging hoef je zelf geen nieuwe certificaten in te lezen, maar je dient wel te beschikken over de laatste beveiligingsupdates van Windows.
* Om ervoor te zorgen dat de aangiftes verzonden kunnen worden dien je in juli/augustus een update uit te voeren naar product update van Exact: 420SP15 of 421SP9.

Je kan de handleiding over 'hoe moet ik updaten" op de site van Exact vinden. 

Hebben wij uw vraag nog niet voldoende beantwoord? Neem dan contact op met onze afdeling Servicedesk via het telefoonnummer 088 411 42 00 of stel uw vraag op ons klantportaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws, Exact updates en relevante inspiratie in je inbox.