Corporate Recruiter (vast dienstverband) 

Als Corporate Recruiter bij Advisie speel je een cruciale rol in het bevorderen van zichtbare groei binnen onze organisatie. Je richt je op het aantrekken van professionals die kiezen voor werken en ontwikkeling binnen de IT. Je bent de schakel tussen kandidaten en de mogelijkheden die onze organisatie biedt. Met een scherp oog voor talent ben je toegewijd aan het begrijpen van de specifieke behoeften en met jouw ambitie en enthousiasme ga je zelfstandig aan de slag.

De energie in ons team werkt aanstekelijk en is een van de belangrijkste ingrediënten die je kunt gebruiken om succesvol te zijn. Je bent verantwoordelijk voor uitvoering van het werving- en selectieproces. Je hebt de vrijheid om nieuwe, creatieve wervingsmethoden toe te passen en je werkt in nauwe samenwerking met zowel de HR- als de marketingcommunicatieafdeling om ons employer brand te versterken. Daarnaast onderhoud je nauw contact met hiring managers en coördineer je afspraken met mogelijke nieuwe collega's. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Coördinatie van het wervingsproces: overleggen over de wervingsbehoeften, vacatureteksten (her)schrijven, talenten werven en selecteren via diverse kanalen, beheren van verschillende talent pools, wervingscampagnes opzetten en (telefonische) intakegesprekken voeren. We moedigen nieuwe en verfrissende ideeën aan!
 • Optimalisatie van het wervingsproces: signaleren van nieuwe kansen en trends om talenten aan te trekken en het proces efficiënter te maken, bijvoorbeeld door het opzetten van een referral programma. Je blijft betrokken, ook nadat de juiste collega is gevonden, en denkt na over de ervaring en het behoud van collega's.
 • Strategische personeelsplanning: je bouwt aan het strategische fundament voor het recruitmentproces en denkt verder dan de huidige vacatures. Je kijkt naar de toekomst en de mensen die volgend jaar nodig zijn om onze groeiambitie te realiseren.
4DEFB53A-9DBA-467E-9683-84E3576251FA@1xCreated with sketchtool.
Prima salaris en een bonusregeling
081B26F0-AE33-423E-A184-B0FCFA291EB9@1xCreated with sketchtool.
Uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling
Full-time dienstverband
Naar het sollicitatie formulier

Jouw profiel

 • HBO- of WO-werk- en denkniveau.
 • Minimaal drie jaar ervaring als (Corporate) Recruiter.
 • Bekendheid met LinkedIn Recruiter Seat en het vermogen om op authentieke wijze potentiële nieuwe collega's te benaderen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, waardoor je een waardevolle sparringpartner bent op het gebied van recruitment.

Linda de Boer, Salesmanager Enterprise bij Advisie

 "Het is belangrijk om bij jezelf te blijven en
te focussen op dingen waar je goed in bent
."

Linda de Boer-Dijkgraaf | Salesmanager Enterprise
Lees haar verhaal

Wat mag je van ons verwachten:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een flexibele werkweek van 32 of 36 uur.
 • Een competitief salaris tussen €3.000,- en €4.500,-, afhankelijk van ervaring en expertise.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Een pensioenregeling voor je oude dag.

 

 

Heb je Vragen of wil je direct contact? Stuur dan een mail naar Gerrie Groen via recruitment@advisie.nl . Hij belt of mailt jou dan terug.

Acquisitie o.b.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld en er zal niet op worden gereageerd.

Wij kijken uit naar jouw reactie

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.