Voortgezet onderwijs

Als onderwijsinstelling die haar scholieren goed, degelijke en vernieuwend wil onderwijs wil bieden, kunt u niet achterblijven. Wij bieden administratieve software om het gehele financiële domein volledig te automatiseren.

Software uitdagingen voor het voortgezet onderwijs

Alle processen sluiten naadloos op elkaar aan zodat handmatige handelingen zo veel mogelijk worden geautomatiseerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verkleint ook de kans op fouten. We hebben een aantal uitdagingen waar u voor staat kort samengevat.

Wilt u een vrijblijvend advies over onze financiële software oplossingen voor het voortgezet onderwijs? Neem contact op met onze onderwijs-adviseur Teun van Essen.

Wilt u een vrijblijvend advies?

Dan kunt u contact opnemen met onze onderwijs-adviseur:

Software oplossingen voor het onderwijs

De software keuzegids voor het onderwijs

Download direct

De software keuzegids voor het onderwijs

Download de Software keuzegids voor het onderwijs via de onderstaande link:

Downloaden

Onze aanpak

Het implementeren van nieuwe software in uw organisatie vraagt om een projectmatige aanpak. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring een Advisie Aanpak ontwikkeld die hier optimaal op inspeelt. Bekijk hier de volledige uitleg van de Advisie Aanpak.

Meer weten over het onderwijs? Deze blogberichten gaan hierover:

Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio bestaat uit ruim veertig scholen. Leerlingen volgen bij ons primair, voortgezet of speciaal onderwijs. In Zwolle, Dalfsen, Hattem, Ommen, Dedemsvaart, Elburg, Nieuwleusen, Lemelerveld en Olst-Wijhe werken onze leerkrachten met ouders en partners iedere dag aan onderwijs van hoog niveau.

OOZ

Wilt u weten hoe wij de processen in het onderwijs slimmer maken? Neem contact op met Teun.

Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op