Vacatures

Bij Advisie zijn we altijd op zoek naar talent! We hebben plek voor verschillende professionals op het gebied van development, advies, projectmanagement, sales en marketing. Hiernaast vind je onze vacatures. Zolang jij gedreven bent en een doel hebt komen we graag in contact met jou. Wij zoeken mensen die niet bang zijn om initiatief te nemen en die een bijdrage willen leveren aan een groeiende organisatie.

Niet gevonden wat je zocht, maar lijkt het je toch leuk om bij Advisie te werken? Stuur ons dan een open sollicitatie!
Stuur je motivatie en cv naar : 

Managers zijn meewerkende collega's,
waardoor het kennisniveau erg hoog is.
Walter
|
Teamleider Custom Solutions
In het Traineeship bepaal je zelf wat je wilt leren & op welk gebied je je verder wilt ontwikkelen. Je kan hier zelf invloed op uitoefenen.
Danny
|
Trainee Delivery
Er heerst hier een gezellige sfeer, maar er wordt ook hard gewerkt.
Anthony
|
Developer

Advisie als werkgever

Bij Advisie werk je samen met vele talenten en experts zoals jijzelf. Je gaat werken in een open, gastvrije en informele cultuur met een team ervaren developers, software engineers, consultants, marketeers, sales- en servicedeskmedewerkers. Zolang je gedreven bent en weet waar je naar toe wilt, krijg je bij Advisie de vrijheid om je te blijven ontwikkelen.

Advisie is een innovatief IT- en consultancy bedrijf voor zorg, onderwijs, zakelijke dienstverlening, groothandel, automotive en productie. Daarnaast ontwikkelen wij eigen software met een naadloze aansluiting op Exact Software. Advisie is gecertificeerd Exact Platinum Partner en meerdere malen uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar.

Met de mix van branchekennis, innovatieve oplossingen, servicegerichte werkwijze, eigen Advisie Solutions en een eigen supportafdeling is Advisie uniek in haar dienstverlening. Advisie werkt o.a. voor Koninklijke Horeca Nederland, Qlip, Van Gogh Museum, Nierstichting, NOC NSF, Keukenhof, McDonalds, Kadaster, Fleurametz, Dance4Life, VVV Cadeaubonnen, ROC Amsterdam, etc.

Voordelen van werken bij Advisie:

Flexibele werktijden
Ruimte voor opleidingen en cursussen
Een goed salaris
Uitstekende arbeidsvoorwaarden